AKO SPRÁVNE DÁVKOVAŤ A NEPOKAZIŤ SI CELÝ CYKLUS!!

Ako správne dávkovať produkty Androrganics a ako si nepokaziť zlým dávkovaním celý cyklus.

Priatelia, občas sa k nám donesie, že niekomu nefunguje náš produkt tak ako píšeme a necíti žiadnu, alebo len minimálnu zmenu, i napriek tomu, že iným ľuďom perfektne „šlape“ a nevedia si ho vynachváliť. Čím to teda je? Zatiaľ sa nám vo všetkých prípadoch potvrdilo, že na vine bolo zlé dávkovanie! Preto sme sa rozhodli napísať niečo k danej problematike v základných troch bodoch.

1. Vždy si prosím najprv pozrite doporučené dávkovanie
Ak má produkt v doporučenom dávkovaní uvedené tri gramy za deň a vy si dáte len jeden gram, nie je možné očakávať vami želané a nami deklarované výsledky. Jednoducho nemôžete očakávať požadovaný efekt s trikrát menšou dávkou!

2. Balenie našich produktov je dimenzované na jeden mesiac užívania
Väčšinu našich produktov predávame v baleniach určených na 30 dní nepretržitého užívania, pričom zohľadňujeme maximálnu účinnosť jednotlivých zložiek produktu v danej kvalite a koncentrácii. Preto ak daná latka povedzme má svoje deklarované účinky pri 800 mg na deň /ktoré sú overené a potvrdené klinickými štúdiami/ a vy si jej dáte len 500 mg, nie je schopná vytvoriť želaný efekt. Síce vám produkt vydrží dlhšie, ale bez očakávaného progresu.

3. Aj naše kombá treba dávkovať plnohodnotne
Taktiež ak beriete dva produkty, neznamená to, že ak ste brali predtým napríklad Tribandrol a už pri 2-3 g denne vám účinkoval skvele, tak pri pridaní ďalšieho produktu jeho dávku znížite na polovicu a „doplníte ju“ ďalším produktom. Teda napríklad ak užívate Giga kombo, dáte si 1,5 gramu Tribandrolu a 1,5 gramu Giganabolu, veď sú to dokopy tiež 3 gramy... Áno, vaše výpočty sú síce správne, ale látky sú úplne odlišné a vy absolútne nevyužívate potenciál tejto kombinácie. Ak napríklad kyselina fosfatidová, obsiahnutá v Giganabole, má deklarovanú účinnosť pri 800 mg za deň a vy ju znížite na cca 300 mg, nenahradíte jej anabolický efekt Tribandrolom!!! Jednoducho sa želaný efekt takto nemôže dostaviť.

A takto to funguje s každou látkou. Sú špecifické a je ich treba dávkovať tak, aby sa ich účinok mohol naplno prejaviť. Jednoducho dávkujte správne a budete spokojní, a ak si nie ste v niečom istí, radšej nám napíšte a my vám s radosťou poradíme to najlepšie dávkovanie pre váš pokrok.